top of page

Om mig

Takako Togo Tullin

Smykkedesigner

"Takako Togo" er et familieejet firma der er grundlagt af mig i 2010. Alle mine smykker er unikke og produceres i hånden. Hvert smykke er specielt designet og omhyggeligt håndlavet gennem brug af nøje udvalgte materialer.

 

Mine designs følger menneskekropppens naturlige former og er ofte inspireret af naturen selv.

Allerede som barn lavede jeg ting på egen hånd – et dukkehus lavet af papkasser, håndsyede kjoler til dykker, smykker lavet af småsten og ståltråde osv. Og hver en ting måtte formes og udtænkes nøje. 

I løbet af min barndom har jeg sammen med min japanske familie flyttet til lande i Sydamerika, Centralamerika og Europa. På den måde oplevede jeg forskellige kulturer, og jeg husker de forskellige folkekulturers måde at udtrykke sig på gennem krop og gestik. Folks smag, foretrukne farvevalg og formvalg oplevede jeg var forskelligt mellem landene.

Jeg har boet i Danmark siden 1983, og landet har formet mig til den, jeg er i dag. Min uddannelse inden for klassisk musik (klaver) er vigtigt for mig i mit arbejde med smykker, da disciplin og perfektion er essentielle – både for at spille klassisk musik; men også for at lave fuldendte smykker.  

Min unikke mulighed for at vokse op og blive professionel pianist har medvirket til, at jeg har kunne realisere min drøm om at designe håndlavede smykker.

Takako Togo Tullin

bottom of page